ØNSKER DU AT BO I 
HEKLA HUSENE?

Eksklusive lejligheder i stilrent, 
nordisk design

Hekla Husene er et eksklusivt og spændende byggeri med 129 lejligheder, fordelt på 2-, 3- og 4-værelser med stor variation i størrelse og indretning, så du kan vælge præcis den type, der passer til dit nye boligeventyr.

Udefra set er Hekla Husene et markant, kontrastfyldt byggeri med hvide facader brudt af zinkkarnapper. De tre separate bygninger er skabt som en arkitektonisk helhed i enkel funkisstil med lige linjer og store vinduespartier – og forbundet af en hvid havemur, der samtidig danner rammen om det fælles gårdrum.
Lejlighederne er indrettet i en eksklusiv, nordisk stil med lyse trægulve i massiv bøgeparket, hvide vægge, eksklusivt køkken og bad og den bedste kvalitet i hårde hvidevarer.

De store vinduesfacader skaber mest muligt udsyn og trækker lyset indenfor og skaber en skøn stemning, som er behagelig at være i. Flere af lejlighedernes soveværelser har en smuk udsigt over Amager Fælled og morgensol på sengen.
Fra det store køkkenalrum og stue i ét har du udgang til dit eget uderum i form af en rummelig altan eller en lille terrasse i stueetagen, der er omkranset af grønne hække.

Med lejligheder på lige fra 62-127 m2 er Hekla Husene ideelt til kvalitetsbevidste par – unge som ældre – og børnefamilier, der drømmer om at bo tæt på både Indre by, vand og natur.

B1-TypeX B1-TypeX2 B1-TypeX B2-TypeX B2-TypeX2 B2-TypeX3 B3-TypeX B3-TypeX2 B3-TypeX3 B4-TypeX2

HEKLA HUSENE


FACILITETER
Gårdrummet er designet med plads til leg
samt et væld af små grønne hyggekroge
LEDIGE BOLIGER
SKAL ANSØGES PÅ
FINDBOLIG.NU
Kontakt os i dag