!! Du bliver overført til:   www.heklahusene.dkHekla Husene -
129 lejeboliger på Axel Heides Gade i Havnestad SydLærenes Pension   www.lppension.dk


Velkommen til en ny saga i Havnestad
Scenen er sat til Islands Brygge, nærmere betegnet Havnestad Syd midt mellem fælled og havn. Her opfører Lærernes Pension Hekla Husene – et spændende byggeri med 129 eksklusive lejeboliger fra 62-127 m2. Her midt mellem fælled og havn kan du nu gøre scenen til din og få et hjem med mange kvaliteter.

Midt mellem fælled og havn
Hekla Husene ligger i Havnestad Syd, nærmere betegnet på hjørnet af Axel Heides Gade og Poul Hartlings Gade. Mod øst og syd, på den anden side af Artillerivej, er Amager Fælleds imponerende store, grønne områder, som flere af boligerne får udsigt over. Mod vest er der få skridt til havnen med gang- og cykelbro til Fisketorvet og Havneholmen (åbner 2006) på den anden side. Og lige i nærheden er den blå kile med vand, der er trukket ind i gaderne – til daglig glæde for områdets beboere.

Så levende som aldrig før
For bare få år siden var området her øde og præget af forladte bygninger og erhvervslokaler. Forandringen har ført en helt ny puls til Havnestad Syd. Du mærker den allerede, når du kører over Langebro og passerer Islands Brygge – hvor havnebad, caféer, restauranter, butikker og masser af andre små, skønne indslag frister. Længere mod syd ligger Havnestad Syd, der er vokset op af støvet. Med spændende arkitektur og masser af liv både på gaden og bag gardinerne.

Inspireret af modsætninger – og skabt til fællesskab
Hekla Husene er tegnet af Arkitema, der har skabt tre separate bygninger som en arkitektonisk helhed - forbundet af en havemur, som danner ramme om det fælles haveanlæg. Arkitekturen skaber mest mulig udsyn, lys og luft til de 129 boliger, som er meget forskellige og derfor tiltaler mange forskellige behov.

Arkitektur med trygge rammer
Udefra bliver Hekla Husene et markant, kontrastfyldt byggeri med hvide facader brudt af zinkkarnapper og rækværk på altaner. Væk fra haven er byggeriet robust og umiddelbart lukket for indkig. Ind mod haven er facaderne lette med store altaner og forskydninger, der gemmer på de forskellige indretninger. Havemuren lukker af ud mod Artillerivej og skaber en sikker, lukket have, hvor selv de mindste kan løbe omkring – og hvor du som forælder eller bedsteforælder ikke behøver bekymre dig om biler og trafik.

1, 2, 3 – så har du talt til 129
De 129 lejeboliger fordeler sig på Hekla Husenes tre bygninger. Hvor du vil bo er en smagssag. Nogle lejligheder har altan/terrasse stik syd, andre stik vest og andre igen stik øst. Se her, hvordan byggeriet tager sig ud – inden du kigger indenfor.
Som beboer i Hekla Husene skal du aldrig mere gå hverken ned eller ud med affaldet. I opgangene etableres der affaldsskakter, som man kender dem fra tidligere tiders etagebyggerier. Forskellen er blot, at når du smider en affaldspose ud, ryger den ikke ned i en stor, ildelugtende container, som skal tømmes af støjende renovationsbiler tidligt om morgenen. I stedet føres posen ned i et af Københavns mest avancerede skraldesugeanlæg under jorden – og transporteres via transportrør under alle gader i Havnestad til ”hovedterminalen” – en 30 m3 stor affaldscontainer i Hans Hedtofts Gade. Her administreres i alt 1.750 boligers skrald – uden at en menneskehånd rører en eneste affaldspose. Med undtagelse af din, når du slipper den i skakten…

Nye lejligheder venter på nye eventyr
Her flytter du ikke ind i et karrébyggeri med ens opgange, ens lejligheder og ens indretning. Tværtimod giver Hekla Husenes mange forskellige lejlighedstyper rige muligheder for at vælge netop den indretning, der passer bedst ind i dit nye boligeventyr. Tjek de mange typer og sæt fantasien i gang med at indrette. Og nyd selvfølgeligheder som store ”gående” vinduespartier, skønne terrasser og altaner og alle moderne faciliteter.
Vi har selvfølgelig forberedt alle 129 lejligheder til både bredbånd og kabeltv med stik i både stuer og værelser.

Bilfri zone – men kun over jorden
Det fælles haveanlæg har masser af albuerum og plads til at hygge sig alene eller med naboer og venner. Og så er du helt fri for at se på biler imellem det grønne. Hekla Husenes primære parkeringspladser ligger under jorden i en p-kælder med plads til 87 biler. Vælg selv din plads her (link til p-oversigt), men vent ikke for længe. Der er rift om dem. Over jorden, på den blinde Poul Hartlings Gade er der derudover offentlige p-pladser kun få skridt fra Hekla Husenes opgange.

Pensionsforsikringsselskab for over 100.000 lærere
Lærernes Pension administrerer pensionsordninger for over 100.000 lærere. Er du lærer, tilbyder vi dig og din husstand pensionsordninger, både overenskomstbaserede og individuelle. Vi har som målsætning, via lave administrationsomkostninger og et godt, stabilt afkast, at sikre lærerne gode pensioner.

Læs mere om os på www.lppension.dk  

Lærernes Pension
Sundkrogsgade 4
2100 København Ø
Tel. 39 17 69 00
Fax 39 17 59 81
Mail post@lppension.dk
CVR 17 10 65 89 3D visualisering, animation & multimedie: Eyecadcher Media
eyecadcher cadwalk